Complete the Courtyard

ASCE HQ Courtyard

Leave a lasting legacy and support the civil engineering profession

ASCE and the ASCE Foundation recognize the importance of sustainable and resilient design and construction for all infrastructure. Earlier this year, we completed the ASCE Headquarters parking lot retrofit by creating a green stormwater infrastructure demonstration project. The new sustainable parking lot uses low-impact development (LID) practices to manage the runoff, improve stormwater quality, and reduce our impact on the watershed. 

Now we are adding the final touches with Complete the Courtyard! This is a unique opportunity to leave a lasting legacy and support the civil engineering profession.

Make a donation of $250, or more, to any of the below ASCE Foundation funds, and you will receive a personalized engraved permeable paver that will become part of the courtyard at ASCE Headquarters. Your gift will support ASCE programs and your personalized paver will become a part of ASCE legacy and history.

We have a limited number of permeable pavers available. Please make your donation today to reserve your paver.

We are grateful for your generosity and proud to honor your legacy alongside civil engineers from around the globe!

Embed Code